Jakub Prachař sa pochválil plánmi do budúcnosti! Čo sympatický blondiak chystá?

Porotca šou Československo má talent Jabur Prachař má celé leto plné ruky práce. Jeho diár praská vo švíkoch a všetok čas trávi na pľaci. Stihne si dopriať dovolenku?

​Leto si sympatický a obľúbený Jakub Prachař zatiaľ poriadne neužil. O všetok voľný čas ho oberá práca. "Ja som poriadne ešte slniečko nevidel, stále som niekde zatvorený. Som tu, kde je klimoška a som v podzemí, takže neviem, čo sa vonku deje," prezradil pre Super.cz. Keď sa na chvíľu utrhne z pracovného kolotoča, zväčša trávi čas so svojou krásnou priateľkou, herečkou Sarou Sandevou. Spolu vyrážajú na vodu. "Bol som na loďke, niekde som sa povaľoval, a to bolo v pohode, inak som ešte nezaregistroval, že sú vonku trópy," priznal.

Zamilovaná dvojica si však plánuje aj dovolenku v zahraničí. Oddychovať by Jakub Prachař chcel tiež s dcérou Miu, ktorú má s exmanželkou Agátou Hanychovou. "Pôjdeme do trópov, aby dcéra zažila, čo sú to trópy, keď vyrastie, tak už nebudú nikde lesy, takže budú len subtrópy, teraz sú ešte trópy," prezradil plány sympatický blondiak.

Jakuba Prachařa môžete vidieť už dnes večer v seriáli Dvojka na zabitie o 20:35 hod. na JOJke!