Agáta Hanychová si nedá pokoj: TOTO jej po rozvode s Jakubom Prachařom stále leží v žalúdku!

Oficiálny rozvod majú už rok a pol za sebou, a napriek tomu na seba stále hádžu špinu. Naposledy to bola Agáta Hanychová, ktorá sa svojim fanúšikom zverila, že ju jej exmanžel pripravil o darček, ktorý jej pred ôsmimi rokmi daroval k narodeninám!

Na rozvode sa dohodli hneď. Trošku to škrípalo pri dohode na striedavej starostlivosti o dcéru Miu, ale aj to klaplo. Majetkové vyrovnanie medzi Agátou a Jakubom bolo na konci až tento rok vo februári. "Mám prázdny účet, nemáme rodinnú chalupu v Orlických horách, ale mám barák a dve deti," povedala českému Blesku Hanychová. Rodina Veroniky Žilkovej vlastnila chalupu v Říčkách šesťdesiat rokov, postavil ju jej otec a v posledných rokoch prešla nákladnou rekonštrukciou. "Bolo ťažké rozhodnutie sa jej vzdať, ale nešlo to urobiť inak. Peniaze za jej predaj padli na vyplatenie Prachařa, ale nestačilo to, takže som vybielila svoj účet a zaplatila aj to, čo pred manželstvom bolo moje. Tak to jednoducho je, ale konečne mám pokoj. Keby som nemala deti, tak ten barák predám, ale aspoň ho teraz môžem vymaľovať, zútulniť, a navyše záhrada s bazénom je na leto pre všetkých najviac," myslí si Agáta, ktorá odvtedy na Orlické hory zanevrela.

Už si zrejme myslela, že s Prachařom je všetko uzavreté, ale nie je. Na svojej sociálnej sieti sa rozčúlila, že jej exmanžel vzal skúter značky Vespa, ktorý jej pred ôsmimi rokmi daroval k narodeninám. Nadviazala na to, keď sa pýtala, či niekto nevie o kúpe staršieho typu. "Ja som síce Vespu mala, ale môj exmanžel, ktorý mi ju dal k narodeninám, mi ju vzal, keď sme sa rozvádzali bez toho, aby mi to povedal," nechala sa počuť Agáta. "Nechcem si kupovať novú a na novú nemám peniaze," tvrdí modelka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)