Jakub Prachař a Sara Sandeva priznali drsný koníček: Na TOTO treba dávku odvahy!

Sara Sandeva sa nikdy netajila tým, že svoje útle krivky rozhodne nemá vďaka cvičeniu. Tvrdila, že dlho pri športe a posilňovaní nevydrží. Vďaka láske s Jakubom Prachařom sa to však zmenilo!

"Môj voľný čas teraz spočíva v tom, že chodím boxovať," priznala pre český magazín Showtime kráska s macedónskymi koreňmi. Vraj konečne objavila šport, ktorý ju baví. Respektíve v tom nemá prsty nikto iný než jej partner, herec Jakub Prachař, ktorý sa sám boxu venuje už nejaký ten čas! 

"Takto som si našla koníček, vďaka ktorému sa vybijem, zároveň ma to baví a zároveň mám konečne fyzičku a kondičku," raduje sa herečka. A pretože je herectvo často veľmi náročné, mať pohyb v malíčku sa jej náramne hodí. "Jakub naň chodí so mnou!"

Zdroj: IG/sarasandeva

Partnerov tak okrem hereckého umenia spája aj bojové umenie. Krehká tmavovláska sa nezdá. Do drobnej Sary Sandevy by málokto povedal, že dáva tvrdé rany. Teda zatiaľ vraj vsádza rany len do svojho trénera, zatiaľ si ešte netrúfa ani na boxovacie vrece, do ktorého sú údery predsa len o niečo tvrdšie! 

Sledujte Dvojku na zabitie dnes o 20:35 na JOJke!