Nenechajte si ujsť ocenenie SOWA dnes na JOJke: Na TOTO sa môžete v priamom prenose tešiť!

Už dnes sa rozhodne o tom, kto sa stane víťazom ankety Social Awards Slovakia. Na čo sa môžete v priamom prenose na JOJke tešiť?

Social Awards Slovakia je anketa, v ktorej fanúšikovia influencerov raz ročne hlasujú o svojich najobľúbenejších influenceroch, blogeroch či vzdelávacích stránkach na sociálnych sieťach. Dôležitá je zodpovednosť. Organizátori vyberajú ľudí, ktorí svojím fanúšikom prinášajú predovšetkým kvalitný obsah. "Nie je to o tom, kto má koľko followerov," povedal pre Topstar organizátor Štefan Šperka. Publikum je stále náročnejšie. Preto je pre organizátorov ťažkou úlohou vybrať tých najlepších! 

Tento rok sa galavečer ocenenia uskutoční aj v spolupráci s TV JOJ. Priamy prenos si budete môcť vychutnať na JOJke a je sa skutočne na čo tešiť. Večer bude plný zaujímavých ľudí, diváci sa môžu tešiť na niekoľko hudobných vystúpení. Tie vznikli exkluzívne pre večer udeľovania cien. Nebude chýbať ani humor. Prenosom vás prevedie moderátorská dvojica Evelyn a Matej Sajfa Cifra. Zábery pre šou vznikali napríklad aj v exotickom Dubaji. Hlasovanie už prebehlo a vy si nenechajte ujsť mená víťazov v priamom prenose dnes večer na JOJke! 

​Sledujte anketu SOWA naživo dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Sajfa Evelyn