Veronika Žilková zmenila účes a stavila na svieži strih: Komentáre plné chvály sa len tak hrnuli!

Už nejakú dobu si česká herečka Veronika Žilková nechávala predlžovať vlasy. Teraz ale na čas dlhú hrivu zhodila. Pod fotkou na jej Instagrame sa spustila lavína komentárov. Herečka je ale s premenou spokojná.

Česká herečka, Veronika Žilková, je známa aj tým, že si rada uchováva mladistvý vzhľad. Postavu si udržiava cvičením a netají sa ani tým, že si necháva predlžovať vlasy. Po každej návšteve salónu ju potom fanúšikovia zahŕňajú komplimentmi. Teraz to ale bolo naopak. „Pred chvíľou som dala dole dlhé vlasy a o chvíľu ich opäť nasadíme. Vidíte sami, že moje vlastné vlasy sú úplne v pohode a naozaj sa pod tými pridanými, dlhými neničia,“ napísala Žilková pod fotku na svojom Instagrame, kde sa s novým účesom pochválila.

Herečkine fanúšičky písali jeden komentár za druhým a nešetrili slovami chvály. Zdá sa tak, že sa veľa ľuďom páči práve tento strih. „Povedala by som, že vám to viac pristane bez tých nastavených vlasov,“ má ale jasno jedna zo sledujúcich. „Pristanú vám kratšie vlasy. Máte v nich šmrnc a ste mladistvejšia,” napísala ďalšia.