Miss World Krystyna Pyszkova otvorene o modelingu: Cíti sa osamelá, no partnera nechce!

Napriek tomu, že je už skoro mesiac najkrajšou ženou sveta, partnera by ste vedľa nej hľadali márne. A tak to zatiaľ podľa historicky druhej českej Miss World Krystyny Pyszkovej aj zostane!

Modeling je náročným povolaním a nová Miss World to dobre vie. Aktuálne je šťastne nezadaná a podľa nej to tak aj chvíľu ostane. Nájsť totiž partnera, ktorý by akceptoval jej pracovné nasadenie a zároveň to, že sa tak často nevidia, môže byť poriadnou výzvou. "Keby som chcela a našla partnera, ktorý rešpektuje, čo robím, alebo by bol ochotný napríklad tiež cestovať, tak to nie je problém. Mala som päťročný vzťah, už som ale nejaký čas sama a momentálne ani nikoho nehľadám," prezrádza najkrajšie žena sveta českému Blesku. "Chcem sa teraz sústrediť skôr na seba, na prácu, kraľovanie. Uvidíme, čo príde,“ necháva láske dvere otvorené!

Zdroj: Blesk, Instagram

​Hoci je modelka stále medzi ľuďmi a cestuje po celom svete, večné harcovanie a prespávanie po hoteloch znamená dosť osamelý život. "Vediem život vlka samotára. Vlastne je tomuto štýlu celý môj život podriadený," hovorí Krystyna. "Človek sám niekam cestuje, a aj keď tam síce stretne tím ľudí, s ktorými fotí, potom zase pokračuje sám, nemá nejakú stálu skupinu ľudí. Čo mi vlastne občas chýba, pretože človek potrebuje nejaký pocit náležitosti niekam. Týmto je môj sociálny život dosť obmedzený, točí sa v podstate okolo mojej práce," necháva krásna rodáčka z českého Třinca nahliadnuť do súkromia!