Veľký úspech Slovenska na Miss World: Vďaka Sophii Hrivňákovej si odnášame TIETO tituly!

Sophia Hrivňáková sa stala európskou víťazkou súťaže Top model Competititon s titulom Top Model Europa a zároveň jednou zo štyroch najlepších modeliek Top 4 Miss World Top model!

Stala sa tak vlastne najlepšou európskou modelkou v súťaži Miss World a jednou zo štyroch kontinentálnych víťaziek tejto súťaže, spolu s reprezentantkami Martiniku, Turecka a Botswany, ktoré sa stali víťazkami ďalších kontinentov Ameriky, Afriky a Ázie. Je to veľký úspech pre celú našu krajinu. Vďaka Sophii sa do povedomia sveta dostáva informácia, že u nás máme nielen krásne, ale najmä talentované ženy!

Finále 71. ročníka Miss World sa blíži. Uskutoční sa už v sobotu 9. marca. Miss Slovensko 2021, Sophia Hrivňáková, reprezentuje Slovensko a už dva týždne trávi v Indii a zúčastňuje sa rôznych súťažných, spoločenských ale aj zaujímavých charitatívnych aktivít. Sophia na svojich sociálnych sieťach denne informuje o priebehu súťaže a zapojila sa do významnej svetovej výzvy na záchranu tigrov. Táto kampaň vyvrcholila počas víkendu na festivale v indickej Tadobe. 112 delegátok súťaže Miss World prostredníctvom svojich mediálnych kanálov v celom svete informovalo o naliehavej potrebe chrániť tieto majestátne tvory. Preto sa aj Miss Slovensko Sophia snaží podporiť na Slovensku celosvetové povedomie o Tadobe, obhajovať ochranu tigrov a predchádzať degradácii biotopov, pytliactvu a nezákonnému medzinárodnému obchodu s časťami a produktmi z tigrov.

Všetky informácie o 71. ročníku Miss World môžete sledovať na oficiálnom profile a stránke, kde má Sophia profil so správami, ktoré počas súťaže sama pridáva.