Daniel Hrivňák

Výzvu som nevzal ako vtip, upozorňuje potetovaný šéfkuchár. Do karát mu hrá prevaha vo výške i váhe!

Z profesionálnych kuchýň si uprostred apríla priamo do ringu odskočia dvaja známi slovenskí odborníci z oblasti gastronómie. Daniel Hrivňák a Lukáš Palkovič už neraz ukázali, že na tanieri dokážu vykúzliť čary. Teraz ale budú musieť do varu dostať jeden druhého tvrdými ranami. Komu zo známych slovenských šéfkuchárov sa na Fight Night Challenge 6 podarí uspieť?

Vychýrení špecialisti vo svojich oblastiach zaznamenali vo svete gastronómie nemalé úspechy. Do výraznejšieho kontaktu sa dostali vďaka účasti v známej reality šou Bez Servítky. Už tam vzplanula zo strany Lukáša Palkoviča myšlienka na vzájomný duel. Netrvalo dlho, rivalovi adresoval výzvu a zakrátko bola prijatá. 

Zdroj: Organizátori FNC/Peter Sulic

Daniel Hrivňák si už od oficiálneho oznámenia merania síl pomáha rôznymi rekvizitami. Aj na tlačovú konferenciu so sebou priniesol plyšovú hračku, ktorá má obrazne reprezentovať jeho protivníka. „Zrejme to už pochopil a nejak ma chcel odbremeniť od toho, aby som ho stále nosil so sebou. Preto ho má rovno na tričku. Vyzerá presne rovnako ako bude on po našom zápase,“ so smiechom komentoval obrázok medvedíka bez hlavy v rámci predzápasovej konfrontácie FACE-OFF. 

Potetovaný šéfkuchár bude medzi laná vstupovať so značnou výškou i váhovou výhodou. Momentálne váži o zhruba 31 kilogramov viac ako na opačnom póle stojací konkurent. „Nie som profesionálny boxer, ale môže mať problém sa ku mne dostať. Keď sa mu to podarí, som zvedavý, čo z neho vylezie. V podstate si to sám spískal, takže asi vedel, čo robí,“ konštatuje odborník známy najmä z reštaurácií v hlavnom meste republiky. 

Zdroj: Organizátori FNC/Peter Sulic

Práve v Bratislave bude chcieť už zhruba o mesiac úspešne zavŕšiť niekoľkotýždňovú drinu. „Nie je to sranda. Akosi ma to prerástlo a trénujem dvojfázovo. Keď mi o pol piatej ráno zazvoní budík, nenávidím ho. Vytiahol ma z komfortnej zóny. Možno si myslel, že to vezmem ako vtip a do ringu sa pôjdeme zabaviť,“ vyvádza súpera z možného omylu Daniel Hrivňák. 

Turnaj Fight Night Challenge sa uskutoční už 20.4.2024 v Bratislavskej Tipos Aréne. Predstavia sa mnohé zvučné mená z celebritného sveta aj profi bojovníci - chýbať nebude Rytmus ako announcer a už tradične nadupaný sprievodný program.

Uchmatni si preto lístok TU alebo pozeraj z pohodlia domova na JOJ play.