Výzor Salmy Hayek pred 60-tkou berie dych: TAKTO by chceli vyzerať oveľa mladšie!

Len ťažko sa verí tomu, že o dva a pol roka bude oslavovať Salma Hayek šesťdesiatku. Táto dáma totiž aj vo veku, keď sú z mnohých žien už babičky, oslňuje mladistvým vzhľadom aj bez make-upu a pýši sa neskutočnou postavou!

Pokiaľ sa o nejakej žene dá povedať, že nestarne, je to nepochybne Salma Hayek. Človek sa musí až pýtať, či sa jej nepodarilo nájsť nejaký prameň večnej mladosti. Slávna herečka mexického pôvodu totiž dokáže žiariť ako na červenom koberci, tak aj v súkromí, kde dáva prednosť skôr prirodzenej kráse než vrstve líčidiel zvýrazňujúcich jej pôvab. A pristane jej to tak ešte viac!

Na Instagram totiž nahrala sériu fotografií, čo ju zachytávajú na schodíkoch lode, odetú v dvojdielnych plavkách. "Keď ťa rodina nenechá urobiť si fotku v bikinách v pokoji," okomentovala snímky z dovolenky s humorom sebe vlastným hviezda mnohých kino hitov na svojich sociálnych sieťach. V komentároch sa všetci zhodovali na jedinom – že jej to ohromne pristane. Na to, že je mamičkou šestnásťročnej dcéry Valentíny, ktorú počala so svojím manželom, francúzskym podnikateľom François-Henrim Pinaultom, totiž rozhodne nevyzerá. Naopak, má figúru, akú by jej mohli závidieť ženy aj o generáciu mladšie!

Zdroj: Instagram, Blesk.cz
Tagy: Salma Hayek