Marta Jandová oslavuje životné jubileum: Tak TENTO vek by ste jej rozhodne neuhádli!

Okrúhle 50. narodeniny oslávi v sobotu speváčka Marta Jandová. Tie chce sláviť hlavne v kruhu rodiny. A otec Petr Janda jej prichystal prekvapenie, o ktorom zatiaľ nemá tušenie!

Má za sebou roky trvajúcu úspešnú hudobnú kariéru. Okrem toho ju môžete vídať aj v šou Česko Slovensko má talent ako obľúbenú porotkyňu. To zďaleka nie je všetko, čo za 50 rokov svojho života Marta Jandová stihla. Má krásnu dcérku Marušku a milovaného manžela po svojom boku. Veľkou oporou je jej aj rodina okolo jej otca, ktorá tu pre ňu po strate mamy a brata bola. Petr Janda pri príležitosti jej životného jubilea vyjadril pár krásnych slov. "Milá Martičko, päťdesiat rokov, to je teda dlhá doba, a ja som začal spomínať, čo všetko sa za tú dobu prihodilo a ako si prišla na svet," vyznáva sa líder skupiny Olympic. "Spomínam si, ako ťa mamička priviezla z pôrodnice, bola si krásne, usmievavé dievčatko. Mala si blonďavé prstienkové vlásky a ja som sa s tebou chodil vyťahovať, akú mám nádhernú dcéru," prezradil českému Blesku. 

Pre mnohých je päťdesiatka veľkým míľnikom v živote. Marta síce rekapituluje predošlé roky, no nemá z veku žiadne zbytočné starosti. "Myslela som, že to budem hlavne v hlave riešiť, ale vôbec. Ďaleko horšie som znášala tridsiatku. Mám päťdesiat, nič sa nedeje," prezradila tiež Blesku. My sympatickej Češke želáme všetko dobré, zdravie celej rodinke a ďalšie splnené sny!