Inšpirovala sa Meghan Markle princeznou Dianou? Pozrite, čo urobila na verejnosti rovnako!

Mnohí ľudia si už niekoľkokrát všimli, že gestá či činy Meghan Markle sú občas podobné tým, ktoré robila kedysi princezná Diana. Podľa fanúšikov kráľovskej rodiny to však tentoraz vojvodkyňa už trochu prehnala. Pozrite, čo také si všimli.

V kráľovskej rodine patrí pólo medzi jeden z najobľúbenejších športov. Vždy to bolo veľké hobby kráľa Karola III., ktorého pravidelne chodila na zápasy podporovať vtedajšia manželka, princezná Diana. Lásku k športu v sedle koňa po ňom zdedil aj jeho mladší syn Harry, ktorý sa cez víkend zúčastnil vo Wellingtone na Floride súťaže Royal Salute Polo Challenge. A tu so svojim tímom Royal Salute Sentebale vyhral.

Prítomní novinári tak zachytili aj okamih, kedy Meghan Markleová odmenila víťazného manžela bozkom. Pózovali pritom celkom rovnako ako kráľ Karol III., vtedy ešte princ Charles s Dianou v roku 1987, na čo si mnohí priaznivci britskej monarchie okamžite spomenuli. On naľavo, ona napravo, obaja držia ruky na vzácnom pohári. Tá podobnosť bola priamo do očí bijúca. Veď, uznajte sami.

Meghan Markle a Princ Harry Zdroj: Profimedia