Meghan Markle šokovala outfitom z bežného obchodu: Tento kúsok by ste kúpili aj u nás!

Dlhú dobu ju porovnávali s princeznou Kate a tvrdili, že si údajne potrpí len na dizajnérske kúsky. Teraz však Meghan Markle všetkým vytrela zrak, keď zažiarila v outfite, ktorý si mohla pokojne kúpiť ktorákoľvek žena aj u nás!

Princezná Kate je známa tým, že nemá problém obliecť sa do kostýmov či šiat z bežne dostupných módnych reťazcov. Aj za to ju celý svet miluje. Navyše, rada recykluje svoje outfity a tak to vyzerá, že si na tie najnovšie dizajnérske modely až tak nepotrpí. O Meghan Markle ale mnohí tvrdili opak. Keď prišla do kráľovej rodiny, často sme ju vídali v o niečo drahších kúskoch, čo mnohým neprajníkom ležalo v žalúdku. Teraz však všetkým ukázala, že aj ona sa vie obliecť štýlovo a v podstate za málo peňazí.

Na tohtoročných Invictus Games, čo je medzinárodné multišportové podujatie, ktoré funguje od roku 2014 a je určené pre zranených či chorých vojakov, vojačky či veteránov, sa tento rok opäť ukázal princ Harry, ruka v ruke so svojou manželkou Meghan. Zdá sa, že je táto udalosť jedna mála, ktorej sa zúčastňuje ako člen kráľovskej rodiny, aj keď sa vzdal svojich povinností, ktoré kedysi mal. No a práve na tomto podujatí sme mali možnosť vidieť v plnej kráse práve Meghan, ktorá tu zažiarili v overale z bežne dostupného „fast fashion“ reťazca, veľmi dobre známeho aj u nás. Doplnila ho síce značkovým sakom či topánkami, no pozornému oku fanúšikov neunikol krásny béžový kúsok. Na internete sa tak strhla lavína komentárov, kto vlastní podobný alebo tento istý overal doma. Čo poviete, zvládla Meghan túto kombináciu dobre?

Harry a Meghan Zdroj: Profimedia