Meghan Markle zažiarila na večeri v krásnom outfite: Aha, kto jej nečakane robil spoločnosť!

Posledné dni je okolo Meghan Markle a Princa Harryho naozaj dusno. Mnohí špekulujú či sú ešte spolu a zahraničné médiá denne prinášajú správy o tom, že je toto manželstvo tesne pred krachom. O veľké prekvapenie sa Meghan postarala práve počas svojej narodeninovej večere. Pozrite, kto jej nečakane robil spoločnosť!

Koniec špekuláciám? Meghan Markle a Prince Harry sa spoločne objavili na večeri pri príležitosti narodenín vojvodkyne. Obaja vyzerali byť vo výbornej nálade a Meghan pôsobila šťastne aj uvoľnene. Pre narodeninovú večeru si vybrali taliansku reštauráciu, kde zrejme strávili príjemný večer. Vojvodkyňa zažiarila v rafinovaných šatách bez ramienok a opäť raz všetkým dokázala, že to s módou vie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

Dvojica si poslednú dobu prešla naozaj veľkou skúškou. Viaceré zdroje totiž tvrdia, že už spolu ani nežijú a že sa ich cesty rozišli. Pred pár dňami navyše zverejnili zábery, na ktorých pôsobia ako zamilovaný pár, no opäť vyvolali vlnu špekulácií o tom, či nejde len o video, ktoré má ľudí presvedčiť, že je všetko v poriadku. Ľahké to rozhodne nemajú na viacerých frontoch. Chrbtom sa im obrátila celá kráľovská rodina či niektorí hollywoodski priatelia, z ktorých viacerí otvorene hovoria o konci ich manželstva. Kto vie, čas zrejme ukáže, ako je to v skutočnosti.

Zdroj: youtube/screenshot The Telegraph