Porotca v Talente versus detektív Zlatej masky: V ktorej úlohe sa Jakub Prachař cíti lepšie?

Obľúbeného herca a moderátora Jakuba Prachařa už čoskoro uvidíte ako detektíva v novej šou Zlatá maska. Jeho úlohou je uhádnuť, ktoré celebrity sa ukrývajú v prepracovaných kostýmoch.

Na obrazovkách našej televízie už v piatok štartuje nová relácia Zlatá maska. Tešiť sa môžete na šou, v ktorej účinkujúci spievajú zahalení v prepracovaných kostýmoch, aby zakryli vlastnú identitu. Pod maskou môže byť športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom ste ani len netušili, že vie výborne spievať.

​Kto sa skrýva v kostýme, hádajú slovenské a české hviezdy, ktoré v šou označujeme detektívi. Tejto úlohy sa zhostil obľúbený český herec, hudobník, moderátor a v neposlednom rade porotca Česko Slovensko Má Talent - Jakub Prachař. Nás zaujímalo, ktorá šou mu prirástla viac k srdcu. ,,Sedí sa mi tu lepšie, a tým nechcem znehodnocovať Česko Slovensko má talent. Nie je tu žiadne tlačidlo, takže ruky si oddýchnu a dáva mi to priestor pre väčšie premýšľanie. Ja keď sa zamyslím, tak to stojí za to," vysvetľuje detektív. Pre Jakuba Prachařa je typické, že si zo všetkého robí srandu a v tomto duchu sa niesol aj náš rozhovor, ktorý si môžete pozrieť v priloženom videu.

Sledujte šou Zlatá maska v piatok o 20:35 hod. na JOJke!