Jiřina Bohdalová je na Instagrame: Neuveríte, akú pridala prvú fotografiu?!

Obľúbenú herečku počas šou Zlatá maska pridali jej kolegovia detektívi na sociálnu sieť. Jiřina Bohdalová na Instagrame okamžite uverejnila aj prvú fotografiu.

Šou Zlatá maska už klope na dvere a už v nedľu sa môžete tešiť na skvelé spevácke a tanečné čísla, vynikajúceho moderátora Martina Pyca Rauscha a štyroch celebritných detektívov

​Michal Hudák, Jiřina Bohdalová, Jakub Prachař a Libor Bouček budú hádať podľa spevu a rôznych indícií, kto sa ukrýva v prepracovaných kostýmoch. V prvej epizóde na pódiu vystúpi Páv, Jednorožec, Buldoček, Ufón, Krokouš a Chobotnička. Zistiť, ktorá známa tvár sa ukrýva pod maskou, je naozaj veľmi náročné. Keďže Jiřina nepozná veľa mladých slovenských celebrít, rozhodli sa jej založiť profil na sociálnej sieti,,Budete mať oficiálny Instagram, týmto štartujeme vašu influencerskú kariéru," prezradil Libor Bouček. Prekvapená herečka s týmto nápadom súhlasila. ,,Možno budem najstaršia Instagramerka," smeje sa Jiřina. Nuž, pozrite sa, akú prvú fotografiu pridala na sociálnej sieti.  

View this post on Instagram

A post shared by Jirina Bohdalova (@bohdalkajirinka) on

Sledujte šou Zlatá maska v nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!