Jiřina Bohdalová prehorovila o Prachařovom dedovi: Neuveriteľné, ako sa Jakub na neho podobá!

Jiřina Bohdalová a Ilja Prachař odohrali spolu mnoho predstavení a veľmi dobre sa poznali. Podľa obľúbenej herečky je neskutočné, ako sa Jakub podobá na svojho starého otca.

Už túto nedeľu odštartuje na JOJke nová relácia Zlatá maska. Tešiť sa môžete na šou, v ktorej účinkujúci spievajú zahalení v prepracovaných kostýmoch, aby zakryli vlastnú identitu. Pod maskou môže byť športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom ste ani len netušili, že vie výborne spievať. Kto sa skrýva v kostýme, hádajú slovenské a české hviezdy, ktoré v šou označujeme detektívi. Tejto úlohy sa zhostí Jiřina Bohdalová a Jakub Prachař, ktorí sa veľmi dobre poznajú cez Jakubovho starého otca. 

​Obľúbená herečka a Ilja Prachař odohrali spolu mnoho predstavení a boli veľmi dobrí priatelia. Podľa Jiřiny je Kubo vernou kópiu svojho starého otca. ,,Keď Jakub trošku priberie, tak bude celý dedo. Ja ho v ňom stále vidím, " vysvetľuje Bohdalová. Nenechajte si ujsť novú šou Zlatá maska a spríjemnite si nedeľný večer s našou televíziou.

Jakub Prachař a jeho dedo Ilja Prachař Zdroj: Profimedia, JOJ

Sledujte šou Zlatá maska v nedeľu 6. septembra o 20:35 hod. na JOJke!