Prvý odpadlík zo šou Zlatá maska: Šefkuchár Zdeněk Pohlreich odišiel s dlhým nosom!

Zdeněk Pohlreich prišiel, zaspieval a odišiel. Zo šou Zlatá maska vyletel ako prvý. Šéfkuchárovi to ale veľmi nevadilo.

Dlho sa v šou Zlatá maska neohrial. Šéfkuchár Zdeněk Pohlreich, ktorý to na pódiu odpálil skladbou Stop The Rock od známej kapely Apollo 440, bol tým, ktorý svoju identitu odhalil ako prvý.

​Zo šestice účinkujúcich, ktorí sa v nedeľu večer predstavili pod tajomnými maskami Páva, Jednorožca, Buldočka, Ufona, Chobotničky a Krokouša, diváci a detektívi rozhodli o tom, že práve posledný spomínaný ukáže svoju tvár. A tak Zdeněk Pohlreich ako Krokouš v šou skončil.

Šéfkuchára to ale veľmi nemrzelo. "Priznám sa, že som sa snažil z časových dôvodov vypadnúť čo najrýchlejšie," priznal. Zlatá maska sa nakrúcala v Maďarsku a bolo to náročné nielen na cestovanie, ale najmä čas. "Dva dni v Budapešti áno, ale byť tam štrnásť dní by som si dovoliť nemohol. Pre mňa to bola vo výsledku dobrá správa. Jeden deň sme skúšali masku, druhý deň večer sa to nakrútilo naostro a po vypadnutí som fičal vlakom späť do Prahy," opísal priebeh šou. V Budapešti bol spolu s manželkou a nezaprel sa, keďže si spolu odskočili aj do viacerých reštaurácii.

Nenechajte si ujsť šou Zlatá maska aj túto nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!