Zuzka Šebová počas rokov doslova rozkvitla do krásy: Pozrite, veď ona zreje ako víno!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Jednou z prvých hereckých úloh sympatickej Zuzky Šebovej bola na JOJke rola v seriáli Odsúdené v roku 2009. Väzenkyňa, ktorú stvárňovala, síce nebola veľkou postavou, no pri nakrúcaní sa na jednom pľaci ocitla s herečkou Zuzkou Porubjakovou. S tou sa pred kamery znovu postavili ako sesterské duo Inči a Renči v seriáli Panelák, na ktorý dodnes veľmi rada spomína. A to nielen preto, že si v ňom zahrala aj so svojím životným partnerom Michalom Kubovčíkom. Diváci kultového seriálu si totiž určite spomínajú, že si zahrali – partnerov. „Andy Kraus vôbec netušil, že my už rok spolu chodíme. Navrhol mu, že či by nechcel hrať Zuzke frajera v Paneláku. To bolo také milé. Tie panelákovské roky boli veľmi krásne,“ povedala Šebová pre joj.sk.

Ako prezradila, so Zuzkou Porubjakovou tvorili parťáčky aj mimo nakrúcania a zrejme práve preto im to v Paneláku tak dobre fungovalo.Vždy je to pridaná hodnota, keď máte s hereckým kolegom nejakú chémiu alebo si rozumiete. Andy sa ma vtedy aj pýtal, koho by som si vedela predstaviť v tej úlohe. Aby sme sa tak aj vedeli doťahovať, aby tam fungovali dialógy. A ja som navrhla Zuzku. Ona to, chvalabohu, prijala. Boli to naozaj krásne časy. My sme sa tam koľkokrát tak strašne smiali, že sme sa nevedeli udržať,“ prezradila Zuzka, ktorá po niekoľkých seriáloch napokon zakotvila v Inkognite v hádačskom paneli. V obľúbenej relácii pôsobí až dodnes.