Emotívne spomienky Mirky Partlovej na Panelák: TOTO teraz zažíva na vlastnej koži!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Neodmysliteľnou súčasťou osudov hlavných hrdinov seriálu Panelák bol bar na prízemí. Nuž, a jeho neodmysliteľnou súčasťou bola barmanka Angie, ktorú stvárňovala herečka Mirka Partlová. Všetci herci, ktorí v tomto seriáli účinkovali, sa zhodujú na tom, že nakrúcanie denného seriálu je nesmierne náročné, no zároveň veľmi obohacujúce. Na pľaci pri tak intenzívnej práci vznikajú mnohé priateľstvá a silné väzby, ktoré pretrvávajú aj po skončení nakrúcania. Rovnako to cíti aj Mirka. „Mám pocit, že to bolo naozaj len prednedávnom. Bolo to pre mňa z časti stresujúce, lebo som šla do niečoho nového, do niečoho úplne neznámeho. Myslím si, že nikoho z nás nenapadlo, že Panelák bude mať taký úspech a stane sa súčasťou našich životov. Za tie roky, čo sme Panelák točili, sa z nás stala ako keby jedna druhá veľká rodina a naozaj to nebolo chodenie do práce, ale chodenie domov,“ povedala Partlová.

​Barmanka Angie bola pre sympatickú herečku srdcová rola a veľmi rada si na ňu spomína. Koniec koncov, ako priznala, v súčasnosti s ňou má veľa spoločného.Angie bola vďačná postava, pretože bola veľmi jednoduchá, ale na druhej strane veľmi emočne komplikovaná. Mala veľmi veľa prekážok v živote, veľa vtipných situácií, takže to bola zmeska všetkých pocitov. Mám pocit, že Angie bola pre mňa trenažér do života. Lebo naozaj, čo som si ja tam odohrala, tak teraz mám v reálnom živote,“ zhodnotila pre joj.sk.

Akou premenou prešla Mirka Partlová od čias Paneláku po súčasnosť? Pozrite si galériu!