Z rozkošného dievčatka je už mladá dáma: Aha, ako vyrástla Sabrinka Grláková z Paneláka!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Sabrinka Grláková začínala na obrazovkách JOJky v nezabudnuteľnom seriáli Panelák ako detská herečka v skutočne nízkom veku. Päťročné rozkošné dievčatko však za uplynulých desať rokov vyrástlo v krásnu mladú dámu, ktorá je aktuálne v tínedžerskom veku.

Na nakrúcanie svojho prvého seriálu dodnes veľmi rada spomína. A ako priznala, nervozitu zo slávnych hereckých kolegov si kvôli svojmu veku vôbec neuvedomovala. Keďže som bola malá, stres som príliš nevnímala. Ja som si ani neuvedomovala, že nakrúcam so známymi tvárami, pretože som mala 5 rokov. Bolo to pre mňa niečo úplne nové, ale bavilo ma to. Cítila som sa tam ako doma,“ prezradila Sabrinka. Zároveň dodala, že stvárňovanie Terezky Švehlovej jej šlo veľmi ľahko, pretože toho majú veľa spoločného. „Podľa mňa my sme si boli celkom podobné. Myslím si, že bola bláznivá a neposedná, takže som sa vedela do nej vcítiť,“ dodala s úsmevom.