Helena Krajčiová ukázala svoje rozkošné detičky: Anika a Kryštof sú hotové zlatíčka!

Charizmatická herečka je matkou dvoch ratolestí, ktoré jej robia obrovskú radosť. Keď Helena nenakrúca seriál, venuje sa Anike a Kryštofovi.

Obľúbená herečka sa pred niekoľkými rokmi stala po prvý raz maminou, keď na svet priviedla svoju rozkošnú dcérku Aniku. Krásnemu dievčatku pribudol po pár rokoch súrodenec Kryštof a obidve ratolesti robia Helene obrovskú radosť. Krajčiová si počas materskej dovolenky často odbehla na nakrúcanie seriálu Bola raz jedna škola, ktorý už v piatok štartuje na obrazovkách televízie JOJ.

​Charizmatická ryšavka v seriálovej novinke stvárňuje mamičku Grétu, ktorá v škole pomáha všade, kde sa dá. ,,Napriek tomu, že jej deti už základnú školu nenavštevujú, našla spôsob ako tam ostať, pretože sa zamilovala do riaditeľa školy," vysvetľuje Krajčiová. Okrem Heleny sa môžete tešiť na mnoho známych tvárí ako Diana Mórová, Miroslava Partlová či Ady Hajdu, ktorí zahviezdia v seriáli Bola raz jedna škola. Nenechajte si ujsť túto skvelú televíznu novinku a spríjemnite si piatkový večer s JOJkou.

Helena Krajčiová-deti Zdroj: JOJ

Sledujte seriál Bola raz jedna škola v piatok o 20:35 hod. na JOJke!