-
05.02.2025 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/AB
Peťo dnes prekvapí aj šéfkuchárov: Zmrzlina zo ŠPIKOVEJ KOSTI zmení váš názor na dezerty!
Tento týždeň vidíme v Bez servítky profesionálov v gastronómii, ktorých pokojne môžeme nazvať umelcami. To, čo dokážu pripraviť, je pre niekoho hotovým umením!
"Menej je viac," zaznie z úst Zdenka, ktorý varil včera a známy je jednoduchým dizajnom svojich jedál. Naopak dnešný kuchár Peter Bracho preferuje hotové umenie na tanieri, ktoré ukáže aj v dnešnej epizóde Bez servítky. Predjedlom bude zubáč. "Toto nie si ty," prezradí svoj názor Zdenko na prvý chod. Šéfkuchár si však bude stáť za tým, že sa len vyvíja vo varení a tieto jeho recepty sú na vyššej úrovni. Skutočne sa dnes môžeme tešiť na "vysokú gastronómiu". Hlavným chodom bude srnčie mäso!
Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem tisícky za účasť si ako výherca odnesiete ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Zmrzlina zo špikových kostí
Koláč bude bodkou, aká sa na šéfkuchára patrí. "V dezertoch som silnejší," uvedie dnešný hostiteľ sebavedomo. "Ďalší obraz si namaľoval. Ja si myslím, že Monu Lízu treba zvesiť a toto dať do Louvreu," povie svoj názor Feri na dizajn, ktorý vyrazí konkurentom dych. Zaujímavosťou dezertu bude veľké množstvo kolagénu. To docieli kuchár vďaka obsahu špikovej kosti, z ktorej spraví zmrzlinu. Čítate dobre. Aj z niečoho takého sa dá pripraviť dezert. "Špik je veľmi bohatý na tuk a s tukom nie je ľahké vytvoriť zmrzlinu," prezradí svoj názor Zdenko. Podarí sa hostiteľovi zmrzlina podľa jeho predstáv?
Zdroj fotky TV JOJ
Archív Bez servítky nájdete na JOJ PLAY! Pozrieť si tu môžete premiérovú časť skôr než v TV s členstvom PREMIUM!
Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!
- 05.02.2025 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Bez servítky
Bez servítky
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?
Plnené kapustové listy
Palacinka s orechovou plnkou a čokoládou (Gundel štýl)
Pečeň s medovou omáčkou a vianočkou