Carpacio z pečenej cvikly s kozím syrom

Carpacio z pečenej cvikly s kozím syrom

Carpacio z pečenej cvikly s kozím syrom

Vyskúšajte si kulinársku šou u vás doma a uvarte si recepty z Bez servítky priamo vo svojej kuchyni!

Potrebujeme:

  • červená repa
  • olivový olej
  • soľ s hľuzovkou
  • kozí syr
  • lístkové cesto

Marináda:

  • javorový sirup
  • hroznový ocot
  • soľ
  • korenie
  • olivový olej
Bez servítky, Tomáš

Bez servítky, Tomáš

Zdroj fotky TV JOJ

​Postup:

Repu si umyjeme , osušíme a zabalíme do alobalu a prelejeme marinádou. Dáme piecť na 220°C na dve hodiny. Lístkové cesto nakrájame na paličky, potrieme osoleným vajíčkom a dáme piecť na 10-15 minút. Kozí syr nakrájame na plátky a opečieme na panvici. Podávame s rukolou

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať