Jahody v balzamikovom octe

Jahody v balzamikovom octe

Vyskúšajte si kulinársku šou u vás doma a uvarte si recepty z Bez servítky priamo vo svojej kuchyni!

Potrebujeme:

  • jahody

Sirup:

  • ocot
  • trstinový cukor
  • pomarančová kôra
  • vanilkové lusky

Krém:

  • mascarpone
  • práškový cukor
  • krém freš
  • vanilkový lusk

Zdobenie:

  • mäta
  • jedlé kvety
Bez servítky, Blanka

Bez servítky, Blanka

Zdroj fotky TV JOJ

​Postup:

Najskôr urobíme sirup. Ocot, trstinový cukor, pomarančová kôra, vanilkové lusky. Necháme variť 30 minút. Potom sirup precedíme a hotovo. Jahody si nakrájame a obalíme v sirupe.

Krém:

Zmiešame mascarpone, práškový cukor, krém freš, vanilkový lusk.

Na spodok taniera ide krém, jahody a zdobíme mätou a kvetmi.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať