Cuketový tatarák s domácim kváskovým chlebom

Cuketový tatarák s domácim kváskovým chlebom

Vyskúšajte si kulinársku šou u vás doma a uvarte si recepty z Bez servítky priamo vo svojej kuchyni!

Potrebujeme:

  • 1 ks cuketa
  • 2 ks červená cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 čl dijon horčica
  • 2 čl kečup
  • 2 čl sójová omáčka
  • 1/2 čl červená mletá paprika
  • pár kvapiek citrónová šťava
  • 1 hrsť čerstvá pažítka
  • soľ
  • olivový olej
Bez servítky, Kristína

Bez servítky, Kristína

Zdroj fotky TV JOJ

​Postup:

Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle. Posolíme a necháme odstáť 20 minút. Zatiaľ cibuľku nakrájame nadrobno a orestujeme dosklovita na oleji. Nadrobno nasekaný cesnak pridáme k cibuli a krátko spolu orestujeme. Cuketu vyžmýkame z vody a pridáme k cibuľovo-esnakovému základu na panvicu. Restujeme 6 minút. Celú zmes necháme vychladnúť. Pridáme ešte kečup, horčicu, soľ, čierne korenie, červenú mletú papriku, citrónovú šťavu, sójovú omáčku a premiešame.  Podávame s chlebíkom.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať