Bruschetta s ricottou a s broskyňou

Bruschetta s ricottou a s broskyňou

Vyskúšajte si kulinársku šou u vás doma a uvarte si recepty z Bez servítky priamo vo svojej kuchyni!

Potrebujeme:

  • Bageta alebo rustikálny chlieb
  • Ricotta
  • Olivový olej
  • Cesnak
  • Čerstvá rukola
  • Zrelé broskyne
  • Maslo
  • Med
  • Balzamiko
  • Prosscuito
  • Parmezán na hoblinky
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Citrónová šťava
Bez servítky, Vanesa

Bez servítky, Vanesa

Zdroj fotky TV JOJ

​Postup:

Nakrája bagetu alebo chlieb na plátky, potrie ich olivovým olejom a opečie na panvici alebo v rúre, kým sú chrumkavé a zlatisté. Horúce ich jemne potrie strúčikom cesnaku. Medzitým zmieša ricottu s olivovým olejom, pridá soľ, korenie a pár kvapiek citrónovej šťavy. Broskyne nakrája na mesiačiky a opečie ich na masle, kým zmäknú a jemne skaramelizujú. Na každý kúsok chleba natrie ricottovú nátierku, proscciuto, pridá rukolu a navrch položí opečené broskyne. Podľa chuti pokvape medom, balzamikom a posype hoblinkami parmezánu.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať