Veterník

Veterník

Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky a vyskúšajte si doma recepty, ktoré v šou pripravujú profíci. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!

Potrebujeme:

maslo

soľ

voda

hladká múka

vajce

prášok do pečiva

kryštálový cukor

mlieko

vanilkový puding

smotana 33%

práškový cukor

oriešky

čokoláda

rum

Bez servítky, Marek Ort

Bez servítky, Marek Ort

Zdroj fotky TV JOJ

​Postup:

Odpaľované cesto - do hrnca s vodou pridáme maslo a štipku soli, zmes privedieme k varu. Prisypeme múku a zapracujeme. Keď bude pevné, stiahneme zo sporáka. Zašľaháme vajíčko. Cukrárskym vreckom plníme na plech. Pečie sa 10 minút. Uvarí 2 druhy krémov na kameru - vanilkový a čokoládový s rumom. Veterník servírujeme na tanieri po kúskoch, nespájame ho do jedného koláča.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať