Teľacie mäso s tuniakovou omáčkou

Teľacie mäso s tuniakovou omáčkou

Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!

Potrebujeme:

  • ● 2 vajcia
  • ● 460g slnečnicového oleja
  • ● Polievková lyžica bieleho vínneho octu cca 15g
  • ● 6g soľ
  • ● 4 konzervované tuniaky vo vode!
  • ● malé kapary v slanom náleve
  • ● 2 polievkové lyžice octu
  • ● červená cibuľa
  • ● 1kg teľacej sviečkovej
  • ● rozmarín
  • ● chlieb
Orviská, Bez servítky, obavy, priznanie

Orviská, Bez servítky, obavy, priznanie

Zdroj fotky TV JOJ

Postup:

Mäso:

Na rozohriatej panvici mäso z každej strany prudko opečieme, preložíme do sous-vide vrecka spolu s rozmarínom a suvidujeme približne 45 minút.

Tuniaková majonéza:

Vyšľaháme majonézu z vajec, oleja a octu, následne spolu zmiešame cibuľu, tuniaka a kapary. Zmes pridáme do majonézy, osolíme a prešľaháme dokopy.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať