- 03.11.2025 - 18:45
- Autor redakcia/MPR
Teľacie mäso s tuniakovou omáčkou
Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!
Potrebujeme:
- ● 2 vajcia
- ● 460g slnečnicového oleja
- ● Polievková lyžica bieleho vínneho octu cca 15g
- ● 6g soľ
- ● 4 konzervované tuniaky vo vode!
- ● malé kapary v slanom náleve
- ● 2 polievkové lyžice octu
- ● červená cibuľa
- ● 1kg teľacej sviečkovej
- ● rozmarín
- ● chlieb
Orviská, Bez servítky, obavy, priznanie
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Mäso:
Na rozohriatej panvici mäso z každej strany prudko opečieme, preložíme do sous-vide vrecka spolu s rozmarínom a suvidujeme približne 45 minút.
Tuniaková majonéza:
Vyšľaháme majonézu z vajec, oleja a octu, následne spolu zmiešame cibuľu, tuniaka a kapary. Zmes pridáme do majonézy, osolíme a prešľaháme dokopy.
- 03.11.2025 - 18:45
- Autor redakcia/MPR
- Tagy: Predjedlá , Alexandra Orviská , Recepty , Bez servítky
Súvisiaci obsah