Jablkový crumble s domácim bazovým sirupom

Jablkový crumble s domácim bazovým sirupom

Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!

Potrebujeme:

  • ● 5 ks Jablká
  • ● 100 g hladkej múky
  • ● 1/2 Rastlinné maslo
  • ● 150 g cukru
  • ● Škorica
  • ● Vanilkový cukor
  • ● Mandle
  • ● Bazový sirup/sorbet
Bez servítky, Maroš

Bez servítky, Maroš

Zdroj fotky TV JOJ

​Postup:

Jablká ošúpeme, nakrájame na menšie kúsky, posypeme škoricou, cukrom a vanilkovým cukrom, premiešame a varíme na panvici.

Posýpka:

Zmiešame hladkú múku, zmäknuté maslo, cukor a nasekané mandle, rukami vypracujeme mrveničku. Do zapekacej misy uložíme varením pripravené jablká, posypeme mrveničkou. Pečieme v rúre pri 180 °C do zlatista.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať