Pečienky na víne s karamelizovanou hruškou a croissantom

Pečienky na víne s karamelizovanou hruškou a croissantom

Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!

Ingrediencie: 

  • víno 
  • hrušky 
  • cukor 
  • pečienky 
  • husacia masť 
  • croissant 
Bez servítky, Picur, recepty

Bez servítky, Picur, recepty

Zdroj fotky TV JOJ

Postup: 

Hrušky ošúpeme, nakrájame a dáme variť do vína. Po chvíli pridáme cukor a necháme ich približne 10 minút karamelizovať, aby zmäkli a získali sladkastý lesk. Pečienky vložíme do husacej masti a varíme približne 30 minút, aby zostali jemné a krémové. Podávame ich spolu s teplým croissantom, ku ktorému pridáme karamelizovanú hrušku. Jedlo je jednoduché, ale výrazné chuťami vína, ovocia a maslového pečiva. 

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať