-
05.12.2025 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/MPR
Pečienky na víne s karamelizovanou hruškou a croissantom
Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!
Ingrediencie:
- víno
- hrušky
- cukor
- pečienky
- husacia masť
- croissant
Bez servítky, Picur, recepty
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Hrušky ošúpeme, nakrájame a dáme variť do vína. Po chvíli pridáme cukor a necháme ich približne 10 minút karamelizovať, aby zmäkli a získali sladkastý lesk. Pečienky vložíme do husacej masti a varíme približne 30 minút, aby zostali jemné a krémové. Podávame ich spolu s teplým croissantom, ku ktorému pridáme karamelizovanú hrušku. Jedlo je jednoduché, ale výrazné chuťami vína, ovocia a maslového pečiva.
- 05.12.2025 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/MPR
- ·
- Tagy: Predjedlá , Recepty , Štefan Picur Banyák , Bez servítky
Bez servítky
Steak z hovädzej sviečkovice, domáce steakové hranolky a rukolovo-paradajkový šalát
Čokoládové osie hniezda
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?
Plnené kapustové listy