Škoricová panna cotta s pečenými slivkami

Škoricová panna cotta s pečenými slivkami

Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!

Ingrediencie:

  • slivky

  • škorica

  • smotana na panna cottu

  • cukor

  • želatína

  • vanilkový struk

Postup:

Do smotany pridáme škoricu, cukor, semienka z vanilkového struku a želatínu. Zmes prevaríme a odstavíme, potom nalejeme do formičiek a necháme stuhnúť v chlade. Slivky rozpolíme, posypeme cukrom a pečieme približne 15 minút, kým mierne nezmäknú a neskaramelizujú. Hotovú panna cottu podávame s teplými pečenými slivkami.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať