-
09.12.2025 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/MPR
Škoricová panna cotta s pečenými slivkami
Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!
Ingrediencie:
-
slivky
-
škorica
-
smotana na panna cottu
-
cukor
-
želatína
-
vanilkový struk
Postup:
Do smotany pridáme škoricu, cukor, semienka z vanilkového struku a želatínu. Zmes prevaríme a odstavíme, potom nalejeme do formičiek a necháme stuhnúť v chlade. Slivky rozpolíme, posypeme cukrom a pečieme približne 15 minút, kým mierne nezmäknú a neskaramelizujú. Hotovú panna cottu podávame s teplými pečenými slivkami.
- 09.12.2025 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/MPR
- ·
- Tagy: Dezerty , Recepty , Bez servítky
Bez servítky
JOZEFOVI už pri hostiteľke LENKE prasknú nervy: „Vyzerá ako NADOPOVANÁ a vôbec si nás neváži!“
Mrkvovo-zázvorový krém s pečenými mandľami
Hovädzie ragú so šťuchanými zemiakmi s cibuľkou, vňaťou a slaninou
Renáta Názlerová sa v Tunisku MENÍ na nepoznanie: TOTO okopírovala od MIESTNYCH žien!