Hokkaido krém s tekvicovými semiačkami

Hokkaido krém s tekvicovými semiačkami

Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!

Ingrediencie:

  • hokkaido tekvica

  • smotana na šľahanie

  • muškátový orech

  • soľ

  • čierne korenie

  • tekvicové semiačka

  • kokosové mlieko

Bez servítky, Katka

Bez servítky, Katka

Zdroj fotky TV JOJ

Postup:

Hokkaido tekvicu očistíme, nakrájame a krátko orestujeme v hrnci. Zalejeme vodou a varíme 7–8 minút, kým tekvica nezmäkne. Odstavíme a ponorným mixérom ju rozmixujeme do hladkého krému. Polievku opäť prevaríme, zjemníme smotanou a dochutíme muškátovým orechom, soľou a korením. Servírujeme s opraženými tekvicovými semiačkami a povrch pokvapkáme kokosovým mliekom.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať