Hubovo-kapustová polievka „C vitamínový Kračún“

Hubovo-kapustová polievka „C vitamínový Kračún“

Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!

Ingrediencie:

  • lesné hríby

  • šťava z kyslej kapusty

  • soľ

  • čierne korenie

  • mletá červená paprika

  • klobása

  • ryža

  • paradajkový pretlak

  • maslo

  • hladká múka

Bez servítky, Alena

Vo štvrtok bude variť Alenka.

Zdroj fotky TV JOJ

Postup:

Do hrnca dáme variť osolenú vodu. Keď voda zovrie, pridáme huby obalené v hladkej múke a dobre premiešame. Hrniec odstavíme bokom, primiešame paradajkový pretlak a krátko povaríme. Následne pridáme šťavu z kyslej kapusty, klobásu nakrájanú na kolieska, ryžu a polievku dochutíme čiernym korením. Pred koncom si pripravíme zápražku z roztopeného masla a mletej červenej papriky, ktorú vmiešame do polievky. Necháme ešte krátko prevariť, aby sa chute prepojili.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať