-
09.04.2023 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/AB
Z akého mäsa je najlepšie robiť trhané? Recept z relácie Na chalupe vám poradí!
Trhané bravčové mäso patrí medzi obľúbené pokrmy. Jeho príprava nie je ťažká, no musíte zvoliť správne mäso!
V relácii Na chalupe sa naučíte nielen množstvo nových receptov, ale aj tipy, ako pripravovať niektoré pokrmy. Trhané mäso môžete pripraviť z hovädzieho či bravčového. Tentokrát to bude bravčové mäso. A ktorá časť mäsa je najlepšia na jeho prípravu? "Najvhodnejšie je pliecko, je to prerastené mäso a my potrebujeme, aby sa dlhšie pieklo a rozpadávalo sa," prezradila Katarína Jesenská v jednej z predošlých epizód Na chalupe. Pred samotným pečením mäsa je však potrebné ho na dostatok času odložiť. Do soli a trstinového cukru na 12 až 24 hodín a poriadne zabalené do potravinovej fólie.
Suroviny na mäso:
1,6 kg bravčového pliecka
soľ, cukor
4 mrkvy
4 cibule
3 petržlen
2 veľké hrušky
Príloha:
10 ks varených zemiakov
250 g nivy
1 rímsky šalát
4 PL majonézy
čierne korenie, soľ
Celý recept nájdete tu:
- 09.04.2023 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Na chalupe
Na chalupe
Skvelý recept na slaný koláč zo základných surovín: Vaša rodina už nebude chcieť nič iné!
Katarína Jesenská sa v spoločnosti ukázala s veľkým fešákom: Ľudia z nich nespúšťali oči!
Čo by robila Katarína Jesenská, keby nebola moderátorka? Odpoveď vás prekvapí!
Tajomstvo dokonalého jedla? Zabudnite na korenie, TOTO mení pravidlá hry!