Haló, je tu nová šou!

Už o dva týždne odštartuje nová improvizačná šou Dana Dangla.

Z jesenných noviniek televízie Joj sme vám ešte nepredstavili všetko. Už o dva týždne, vo štvrtok večer, odštartuje nová improvizačná šou Dana Dangla, ktorá bude niesť príznačný názov Haló. Prečo príznačný? Herci ako Roman Pomajbo, Sväťo Malachovský či Maja Breinerová sa ocitnú v audiotextovom štúdiu, v ktorom sa vám pokúsia pomôcť s vašimi problémami ako veštci, prípadne vám dajú zarobiť ako moderátori telefonických súťaží. Chýbať nebudú ani praktické rady, bez ktorých ste doteraz v domácnosti nemohli dostatočne využiť všetok nepotrebný materiál. Proste bez tejto šou ste doteraz nemohli byť šťastní!

Haló sa začalo nakrúcať tento víkend v sobotu 18. augusta v ateliéri na Kolibe. Výroba prebieha pred zeleným kľučovacím plátnom, ktoré tvorcom umožní vytvoriť špecifické virtuálne štúdiá. Režisérsky sa pod novú šou podpíše Edo Kudláč, námet priniesol Dano Dangl.

Oficiálna anotácia
Snívalo sa Vám včera o popolníkoch? Chcete vedieť do akého nálevu naložiť neverného manžela? Máte od hladu vidiny a neviete ich vysvetliť? Náš tím skúsených odborníkov vám poradí v každej životnej situácii. Haló je telefonická šou plná zábavy v podaní známych aj nových tvárí slovenského humoru.