Exkluzívne! Krásna Iveta Fejková z Hranice sa vydala: Aha, aká bola nádherná nevesta!

Sympatickej herečke, ktorá v obľúbenom seriáli Hranica stvárňuje prísnu ukrajinskú policajtku Larisu, sa v uplynulých dňoch za krátky čas radikálne zmenil život. Nielenže zoštátnicovala a mala promócie, ale navyše aj zmenila priezvisko. Vydala sa za dlhoročného partnera a my vám prinášame EXKLUZÍVNE fotky z ich svadby!

Ukrajinskej policajtke Larise Hrihorovej z Hranice to vo vzťahoch príliš nejde. Jej herecká predstaviteľka Iveta Fejková to má však vo svojom súkromnom živote presne naopak. V sobotu 11. júna sa totiž vydala za svojho dlhoročného partnera. „Mali sme tradičný pravoslávny obrad so všetkým, ako má byť. Veľká vďaka patrí otcom duchovným, Sergejovi Cuperovi a Ivanovi Bieloruskému, ktorí nás oddávali, lebo sme mali dvoch kňazov – popov. Celý obrad skrášlili a dodali tomu harmóniu. Každú modlitbu, ktorú vyriekli, bolo cítiť v srdciach,“ povedala Iveta pre joj.sk. Z obradu v kostole prezradila aj zaujímavú pikošku. „V kostole bolo rozložené lešenie, pretože mal prísť zo Srbska jeden pán, ktorý mal písať na steny. Ale keďže prišiel neskôr, lešenie ostalo rozložené, lebo to nie je dokončené. Pán Cuper, pop, ktorý nás oddával, povedal, že si to môžeme aj tak vysvetliť, že vstupujeme do manželstva, v ktorom je lešenie. Kde budeme stavať, kde budeme budovať a tvoriť naše manželstvo každý deň,“ povedala po novom už pani Fedorová.

S manželom Máriom sa spoznali pred pár rokmi a ich zoznámenie je ako vystrihnuté z romantického filmu. Iveta popri práci v divadle brigádovala v kaviarni a on tam prišiel ako zákazník. Hneď si ju všimol a začal sa jej prihovárať. Medzi mladými ľuďmi preskočila povestná iskra a tá sa rozdúchala v plameň, keď obaja zistili, že sú Rusíni.Na nové priezvisko si rýchlo zvykám. Ale je to uvedomenie si toho, že celý život sa človek nejako volá a zrazu sa volá inak. Žena si zobrala muža so všetkým, ako to má byť, ako je to písané. My sme sa rozhodli s láskou vziať, takže si myslím, ak je to čisté a úprimné, tak to manželstvo bude šťastné. Samozrejme, krivka bude lietať hore-dole, to patrí k tomu. Ale vždy treba zotrvať s láskou. Odpúšťať si, mať porozumenie, trpezlivosť a do všetkého, čo robíme a rozprávame treba vkladať lásku. Kde je láska, tam je Boh. A s Bohom sa kráča ľahšie,“ myslí si mladomanželka.

Iveta Fejková Zdroj: archív I.F.

​Iveta a Mário mali na svadbe dovedna 120 hostí a bola to veselica, ako sa patrí. „O pol siedmej ráno v nedeľu sme to s manželom zhodnotili, že na lepšej svadbe sme ešte v živote neboli,“ prezradila so smiechom. Celá svadba však bola zaujímavá aj tým, že herečka mala len dva dni pred svadbou bakalárske štátnice na Pršeovskej univerzite, konkrétne na Pravoslávnej bohosloveckej fakulte. Mať štátnice pred svadbou...to bolo veselé. Bol to stres, keďže vo štvrtok som zoštátnicovala a v sobotu sme mali svadbu. Ale všetko som zvládla. Po svadbe som mala promócie – už ako vydatá pani Fedorová. Veľká vďaka rodičom za to, akých ľudí z nás vychovali,“ dodala.

Mladomanželom gratulujeme a želáme veľa lásky na spoločnej ceste životom!

Tagy: Hranica