Marcel Forgáč ako moderátor Lucky Room: Čo ho dostalo na novej šou najviac?

Pre toto sa cíti ako ryba vo vode.

Na obrazovky JOJky prichádza nová vedomostná televízna hra Lucky Room, v ktorej pôjde o skutočne veľké peniaze! K výhre sa dostane každý, kto sa chce zabaviť, zároveň dokáže aj poriadne riskovať a nemá zábrany zodpovedať na akúkoľvek vedomostnú otázku. V každej epizóde si zmerajú sily traja hlavní hráči, ktorých úlohou je odpovedať na vedomostné otázky. Každého súťažiaceho budú v špeciálnej miestnosti zvanej „lucky room“ podporovať jeho rodinní príslušníci alebo priatelia. Reláciou Lucky Room budú sprevádzať moderátori Marcel Forgáč a Barbora Krajčírová. 

​Je to projekt, kde sa dajú vyhrať skutočne obrovské peniaze. Navyše sa prostredníctvom pútavých otázok môžete dozvedieť množstvo zaujímavých faktov. Veci okolo týchto faktov hádajú vždy traja hráči v štúdiu. Následne prichádza kolo, kedy o tom, koľko vyhrajú, nerozhodujú oni sami, ale ľudia v úplne inej izbe. Ide o Lucky Room. Stláčajú čísla od 1 do 5, ktoré predstavujú istú sumu peňazí. Každá epizóda má osem kôl a jedno finálové. Samotný Marcel priznal, že je veľmi súťaživý typ a navyše je aj "kvízožrút". Miluje napríklad IQ Taxi s Kulym. "Milujem kvízy aj preto, lebo sa jednak testujem, ale aj preto, že sa dozviem veľa zaujímavých informácií. Veľa otázok sa týka aj Slovenska, našich reálií a osobností. Ide o zaujímavé otázky a odpovede, o ktorých človek ani netušil," prezradil Marcel. 

Prvého víťaza môžete spoznať už v deň narodenín JOJky, čiže v sobotu 2. marca o 20:35. Ďalšie premiérové časti uvidíte vždy od pondelka do štvrtka o 17:45 na JOJke!