Barbora Krajčírová prezradila tú najkrajšiu novinku: Budeme mať bábätko!

Známa moderátorka sa pochválila skvelou správou. Spolu s manželom Ľubošom budú mať už čoskoro spoločného potomka, ktorého sa nevedia dočkať.

​Charizmatická moderátorka viacerých zaujímavých projektov JOJky Barbora Krajčírová má aktuálne obrovský dôvod na radosť. A rovnako aj jej fanúšikovia. Mama dievčatka menom Amia, ktorú má moderátorka so spevákom Tomim Popovičom, sa ešte v septembri 2018 vydala za komunálneho politika Ľuboša Krajčíra. Následne dala Barbora definitívne zbohom aj za svojím starým priezviskom Rakovská, pod ktorým ju poznala aj väčšina jej fanúšikov, divákov a poslucháčov rádia, kde takisto pracuje. Na nový život si príliš zvykať nemusela, keďže ako sama pred časom uviedla, veľa sa toho tesne po svadbe v jej živote ani nezmenilo. Tá najväčšia zmena však prišla práve teraz. 

Blondínka sa nikdy netajila tým, že s manželom plánujú spoločného potomka. Nuž a čas, kedy pribudne Amii braček alebo sestrička, sa už čoskoro naplní. Sympatická moderátorka totiž oznámila na svojom instagramovom profile tú najkrajšiu správu. Už onedlho sa z Barbory stane dvojnásobná mamina. "Pôvodne som sa chcela odfotiť s bocianom, ale zistila som, že doma žiadneho nemáme. Nevadí, na zakrytie istých partií, ktoré už vidno, poslúžil aj medveď. Takých doma máme viac... Ale čo máme doma momentálne, to je veľká pokora a radosť z toho, že príroda je skrátka najväčší zázrak a my sa tešíme, že nás bude o jedného viac," napísala k fotografii s obrovským plyšovým medveďom držiac si bruško. Rozrastajúcej sa rodinke gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

https://www.instagram.com/p/B8gJ4LIpVuq/