Barbora Krajčírová konečne ukázala bruško: Pozrite, ako jej tehotenstvo pristane!

Obľúbená moderátorka so svojím manželom už dlhší čas túžili po bábätku. Teraz je Barbora Krajčírová v požehnanom stave a na príchod potomka sa patrične pripravuje.

Barbora Krajčírová je známa moderátorka obľúbeného slovenského rádia a taktiež ju mnohí z vás poznajú z viacerých našich relácií. Charizmatická blondínka sa v roku 2018 vydala za komunálneho politika Ľuboša Krajčíra, s ktorým momentálne čaká prvého spoločného potomka. Barbora už vychováva rozkošnú dcérku Amiu, ktorú má so spevákom Tomim Popovičom, takže sa z nej čoskoro stane dvojnásobná mama.

​Ako moderátorka prezradila, o bábätko sa s manželom pokúšali dlhší čas. Šťastie sa na nich predsa len usmialo a Barbora sa na sociálnej sieti prvýkrát pochválila fotografiou, na ktorej si drží bruško. Hoci prežíva tehotenstvo v karanténe nezabúda na pozitívne myslenie,,Dnes si len tak sedím, nič netriedim a neupratujem. Pozerám správy a snažím sa myslieť na to, že naozaj bude o chvíľku po všetkom, že nás táto hnusná choroba už nechá tak, že rýchlo zmizne a že opäť budeme môcť objať svojich rodičov a blízkych," zdôverila sa moderátorka. Naša televízia Barbore praje hlavne veľa zdravia a síl v tomto náročnom období.