Spoznajte bližšie finalistky Miss Slovensko 2021: TOTO o sebe naše krásky prezradili!

Finalistky Miss Slovensko 2021 disponujú nielen vonkajšou krásou, ale aj tou vnútornou. Dievčatá ovládajú mnohé cudzie jazyky, venujú sa charitatívnym činnostiam, športom či zaujímavým záľubám. Teraz prišiel čas, aby ste okrem ich zovňajška spoznali aj to, aké sú!

Finalistky 26. ročníka Miss Slovensko médiám po prvý raz predstavil riaditeľ súťaže Michael Kováčik ešte 12. mája. Tak ako každý rok, aj teraz neboli krása či štíhla postavička jediným kritériom na to, aby sa dievčatá dostali do finálovej dvanástky. Vždy sa berú do úvahy aj znalosť cudzích jazykov, príjemné vystupovanie, empatia i záľuby. Keďže výzor najkrajších Sloveniek pre rok 2021 už poznáte, teraz sa o nich môžete dozvedieť aj čosi viac! Spoznajte finalistky Miss Slovensko prostredníctvom krátkych opisov, ktoré nájdete pri fotkách v galérii.

Oficiálne portrétové snímky sú neodmysliteľnou súčasťou každého ročníka Miss Slovensko. Tento rok ho mala pod palcom šikovná a uznávaná fotografka Petra Ficová, ktorej sa podarilo bravúrne zachytiť krásu i jemnosť všetkých dievčat. Črty ich tváre zvýraznili vizážisti z tímu Gosh Copenhagen Slovakia a o prirodzené, no ženské účesy sa postarali kaderníci z XOXO Body & Mind.

Súťaž Miss Slovensko bude mať aj tento rok charitatívny rozmer, keďže výťažok z diváckeho hlasovania o titul EVA Miss Sympatia poputuje na dobročinné účely. Po neľahkých mesiacoch uplynulého roka, ktoré zasiahli celý svet, sa ho organizátori rozhodli venovať Lige za duševné zdravie, na prevádzku nonstop Linky dôvery Nezábudka. ,,Máme za sebou veľmi ťažký pandemický rok, počas ktorého si mnohí uvedomili, že na duševnom zdraví záleží viac, ako kedykoľvek predtým. Všetkým, ktorí sa boria s problémami, smútkom a nevedia nájsť východisko zo svojich problémov podávajú naši odborníci na Linke dôvery Nezábudka pomocnú ruku - nonstop a bezplatne,“ povedal riaditeľ Ligy za duševné zdravie Martin Knut.