Nová Miss Slovensko vás ohúri svojou krásou aj aktivitami: Aha, čomu všetkému sa venuje!

Každá jedna z finalistiek tohto ročníka Miss Slovensko by si zaslúžila vyhrať. Absolútnou víťazkou sa však stala Daniela Vojtasová!

Porota Miss Slovensko 2023 sa zhodla na jednom mene. Novou kráľovnou krásy sa na finálovom galavečere stala Daniela Vojtasová, dvadsaťtriročná profesionálna tanečníčka, ktorá pochádza z Dolného Kubína. Aj vďaka tancu sa môže Danka pýšiť krásnou postavou. Nie je to však len o výzore, tento ročník predstavil Michael Kováčik, riaditeľ Miss Slovensko, nový koncept - "nehľadáme ideál krásy, hľadáme osobnosť". Skutočne, 27. ročník bol plný dievčat, ktoré si kráčajú za svojimi snami a chcú sa presadiť nie len na základe svojho výzoru, ale predovšetkým vďaka svojím aktivitám, práci a úsiliu!

Daniela aktuálne študuje na Univerzite Komenského v Bratislave marketing. Popri tom spravuje sociálne siete pre podcast, ktorý sa venuje témam udržateľnosti a ekológie. Práve tieto témy sú pre ňu v živote veľmi dôležité. Aj keď pochádza zo skromnejších pomerov, Daniela sa vypracovala vlastným úsilím tam, kde dnes je. "Veriť si a neustále na sebe pracovať. Vždy sa máme kam posúvať," takto znie jej životná filozofia. O Daniele budeme určite ešte veľa počuť, nie len ju vidieť ako modelku!