Víťazky Miss Slovensko idú do sveta: Tieto tri krásne Slovenky nás budú reprezentovať!

Už v najbližších dňoch a týždňoch vycestujú až tri slovenské slečny do sveta. Budú nás a celé Slovensko reprezentovať až v troch rôznych svetových súťažiach, na troch svetových kontinentoch v Amerike, Afrike a Ázii.

Každá je iná, každá má svoj osobitý štýl, vlastné predstavy a životné sny, venujú sa rôznym témam a majú rôzne záujmy. Všetky sú inšpiratívne osobnosti a snažia sa byť vzorom pre mladé dievčatá na celom Slovensku. Teraz sa pôjdu predstaviť celému svetu. Každá zo svetových súťaží sa tiež výrazne líši svojím zameraním, spôsobom hodnotenia dievčat, filozofiou a preferenciami. Naše zástupkyne budú plnohodnotne zastupovať svoje hodnoty a našu slovenskú jedinečnosť v každom smere. Veríme, že dokážu, že projekt Miss Slovensko sa vydal správnym smerom s novou filozofiou a víziou hľadania inšpiratívnych osobností. Miss by mala byť nielen krásna ale aj inteligentná, s pozitívnou energia a správne nastavenými životnými hodnotami.

Kinga Puhová vycestovala 3. novembra na 72. ročník svetovej súťaže Miss Universe 2023 do Strednej Ameriky, do štátu Salvádor. Finále súťaže sa uskutoční 18. novembra 2023. Sonja Kopčanová, II. Vicemiss Slovensko 2023, vycestuje 28. novembra na svetovú súťaž Miss Intercontinental 2023 do egyptského Sharm El Sheikhu. Finále súťaže sa bude konať 15. decembra 2023. Miss Slovensko 2023, Sophia Hrivňáková, vycestuje 3. februára 2024 na prestížnu svetovú súťaž Miss World 2023 do Ázie, do indického Dillí. Súťaž sa uskutoční 2. marca 2024. V najbližších dňoch už dievčatá a organizátori Miss Slovensko finišujú s prípravami a dokončujú posledné náležitosti a výbavu na vycestovanie dievčat do sveta!