Kto nás reprezentuje na Miss Intercontinental? Voľbou TEJTO krásky si Slovensko trúfa na titul!

Miss Intercontinental sa koná v Egypte už štvrtý rok po sebe. Pätnásteho decembra 2023 privíta vo finále zastúpenie krások až z osemdesiatich krajín sveta. My vám teraz predstavíme našu krásnu reprezentantku!

Svet sa v priebehu päťdesiatich rokov mení a Miss Intercontinental tieto zmeny odráža. Držiteľky titulu urobili významné kariéry vo vláde, obchode, finančníctve, filme a móde. Sú to ženy plné sily a pôvabu, odhodlania a inteligencie, štýlu a obsahu. Medzinárodne uznávaná súťaž Miss Intercontinental si v roku 2022 pripomenula päťdesiate výročie. Poslednou víťazkou súťaže je Le Nguyen Bao Ngoc z Vietnamu. Nás na súťaži tento rok zastupuje Sonja Kopčanová, dvadsaťtriročná študentka z Banskej Bystrice. Kráska reprezentuje naše i svoje hodnoty ako samostatná a sebavedomá osobnosť, ktorá ide za svojim snom a cieľom. Sonja sa na súťaži v Egypte predvedie v národnom kroji, ktorý pochádza z kolekcie Kruhy slovenskej módnej značky FakeFolk - Michaely Hubert. Tento národný odev vypovedá o ženách v tradičnej ľudovej kultúre! 

Filozofiu a štýl súťaže - úspešné ženy zo všetkých svetových kontinentov - Sonja perfektne napĺňa. Miss Intercontinental sa stala symbolom pôvabu a krásy OSN. Je známa ako prehliadka najvyrovnanejších a najúžasnejších žien sveta. Kým šerpa a korunka sa stali základom popkultúry, z podujatia Miss Intercontinental sa stala dokonalá prehliadka a ikona ženskej krásy a úspechu! 

Podporte Sonju svojim hlasom aj vy. Sledujte naše profily a hlasovania v súťaži na sociálnych sieťach a hlasujte. Už 21. novembra bolo spustené hlasovanie na stránke. Delegátka s najväčším počtom hlasov automaticky postúpi medzi sedem najlepších a získa cenu People ´s Choice Award a druhá najúspešnejšia kandidátka v hlasovaní postúpi taktiež automaticky do semifinále súťaže.