Nie je to len o kráse: S týmto darom a myšlienkou odišla Sophia Hrivňáková na Miss World!

Po dvoch rokoch prestávky sa konečne uskutoční svetová súťaž krásy v indickom Novom Dillí. Vo finále 9. marca 2024 sa rozhodne o svetovej víťazke. Slovensko reprezentuje Sophia Hrivňáková!

Sophia Hrivňáková už je aktuálne v Indii, kde sa pripravuje na veľké finále. "Budeme na trojtýždňovom sústredení, ktoré vyvrcholí deviateho marca v Bombaji. Veľmi sa teším," prezradila pre TopStar. Keďže sa Stredoslovenka stala víťazkou počas pandémie, mala na prípravu oveľa viac času ako niektoré jej kolegyne. Na uskutočnenie finále čakali organizátori celé dva roky. Na súťaž sa už Sophia nemohla dočkať a rozhodne dva roky nelenila, ale naopak, pripravovala sa o to viac.  "Najviac sa teším na Top Model Challenge. Mám rada chôdzu po móle," povedala, čo má zo svojej zaujímavej práce najradšej. Odprezentovať chce národný kroj aj tanec, no učí sa tiež tradičnému indickému tancu!

Celá súťaž má oveľa hlbšie posolstvo, než by ste si možno mysleli. Nesie hlboký charitatívny rozmer. Do Indie so sebou modelka priniesla krásnu brošňu so symbolmi Slovenska. Samotná Sophia sa venuje charite už od účasti v Miss Slovensko. "Môj charitatívny projekt je o tom, že ten najcennejší dar, ktorý môžeš človeku darovať je tvoj čas," prezradila pre TV JOJ kráska!