Módny hit 90-tych rokov je späť: Spomínate si na tieto plastové náhrdelníky?

Pri troche šikovnosti si ho môžete sama vyrobiť!

Vedia to módni návrhári, stylisti, modelky, pamätníci a nákupné maniačky taktiež. Móda sa neustále opakuje a na vrchole módneho rebríčka sa zo sezóny na sezónu striedajú nové trendy. Tvorcovia módy tvrdia, a my im dáme za pravdu, že v móde sme tu už všetko mali. Netaja sa tým, že inšpiráciu hľadajú v trendoch spred niekoľko desiatok rokov, ibaže im vdýchnu moderného ducha. Prvkom, ktorý postupne opäť vracia na módnu scénu, je plastový náhrdelník na krk pripomínajúci tetovanie. Určite si ho pamätajú všetky tie, ktoré už v 90-tych rokoch žili. Módychtivé dievčatá si ich buď kupovali alebo horlivo čakali na výtlačok dievčenského časopisu, v ktorom boli ako príloha zadarmo.

Hoci sme si mysleli, že sa tento doplnok už do módy nikdy nevrátia, mýlili sme sa. Náhrdelníky z nylonu sa čoraz častejšie objavujú na módnych mólach, na fotografiách módnych reťazcov a na krkoch celebrít, ktoré považujeme za „trendsetterky“. Je jasné, že v móde sa priam ukážkovo vyzná aj módna blogerka Simona, ktorá svoje nakupovacie schopnosti predviedla v druhej epizóde augustového vydania letného špeciálu Nákupných maniačok. Na nákupy do centra Bory Mall prišla oblečená v trendovom kimone a na krku sa jej vynímala práve vyššie spomínaná plastová ozdoba. Ak chcete túto „vychytávku“ nosiť aj vy, nemusíte behať do butikov či tráviť hodiny v internetových obchodoch. Sylónový náhrdelník pripomínajúci tetovanie si môžete pri troche šikovnosti a trpezlivosti urobiť aj sama doma. Stačí ak budete postupovať podľa priloženého videa.

Ako sa Simona popasovala s témou Minimalizmus? Najnovšiu epizódu Nákupných maniačok nájdete v našom archíve úplne zadarmo!

autor videonávodu: Vlogs Evrigüer