Vojna medzi Plačkovou a Mirkou z Maniačok: Vulgarizmy, drsné slová a vyhrážky!

Čo sa medzi nimi stalo?

​V slovenskom šoubiznise sme už zažili niekoľko slovných bitiek, v rámci ktorých si jednotlivé hviezdičky prostredníctvom sociálnych sietí posielali drsné odkazy. Nuž, a niečo podobné sa odohralo aj v posledných dňoch. Prostredníctvom Instagramu sa Zuzana Plačková a Mirka známa z Nákupných maniačok dourážali do špiku kosti. Podľa dostupných informácií sa mal konflikt začať tak, že Mirka sa na svojom Instagrame posmievala z Instagramových bazárov, na ktorých môžu dievčatá a ženy vyhrať luxusné kabelky zvučných mien len za, to, že sa pridajú k fanúšikom určitých stránok. Podľa Mirky je to celé podfuk a podvod. To zrejme nahnevalo Plačkovú, ktorá sama na svojom profile podporuje súťaže na podobných stránkach.

​Čo všetko sa medzi nimi ešte udialo medzitým, nevedno. Isté však je, že zrazu si začali dievčatá vymieňať poriadne drsné odkazy plné vulgarizmov a silných slov. „Do dneska celkom nechápem, že keď ti je niekto ukradnutý a stretla si ho raz v živote, tak prečo si na neho vymýšľaš takéto bludy? A ešte si dáš tú námahu mi vôbec napísať, Zuzi! Prečo? Čo som nejaká špeciálna? No a potom mi tu posielaš, aby si sa nemusela opakovať, lebo už mám skrínšotnuté tvoje správy, potom mi sem posielaš takéto šte*ky z Bronxu, čo si myslia, že sú Samantha Fox a si myslí, že si zo mňa urobila srandu. Akurát, že ona vyzerá trápne. Nechápem fakt túto vašu politiku. Preboha, veď je to Instagram. A vy si normálne znepríjemňujete život samy pre seba, lebo si vyrábate imaginárne konflikty medzi sebou. Vám j**e! Ja sa ako matka, prepáč, nemám za čo hanbiť. Ty si asi bezdetná, tak ako tvoja kamarátka Zuza a vy raz, keď budete matky, ja som potom zvedavá, dievčatá, že ako dopadnete. Nevadí. Aspoň máte novú tému pri kávičkách. Pozrite si moju hajlajtovú story o sliepočkách a utekajte do Auparku. A môžete tam vymýšľať ďalšie konfliktné situácie. Ale radšej samy dve medzi sebou. To bude lepšie,“ odkázala Mirka Plačkovej vo svojich „storíčkach“.

​Bez komentára neostala ani Zuzana. Mirke poslala poriadne štipľavý odkaz. „Ty sa, dievča, preber, akože vážne. O čom je život, ty ideš mne niečo hovoriť? Naozaj? Čo robíš k***u a netajíš sa tým a ešte ťa chlap, nejaký Talian zbije a chodíš jak chudera len za to, aby si si mohla niečo kúpiť. Nebuď smiešna. Máš veľmi smutný život, že musíš robiť to, čo robíš. Ale ok, chápem, žena sama s dieťaťom sa musí nejak živiť. Každopádne, prajem ti veľa úspechov v živote. Snáď raz dosiahneš svoje šťastie a nebudeš musieť ľudí hejtovať a za každú cenu na seba upozorňovať. Prajem ti, aby si si našla muža normálneho a našla životné šťastie, aspoň z časti ako mám ja. A nie len striedať chlapcov, čo ťa p***bú a neozvú sa viac,“ zaželala jej Plačková. Situáciu radšej nekomentujeme. Názor si urobte sami. :)