Umelkyňa Maťa svojím výberom stylistu totálne sklame: Marián nebude veriť vlastným očiam!

Súťažiace v Nákupných maniačkach musia tento týždeň poskladať svoje outfity tak, aby v nich aspoň jeden kúsok pochádzal z dielne slovenskej značky alebo návrhára. A hoci táto téma ponúka naozaj množstvo možností, dnešná nakupujúca stylistu sklame hneď v úvode!

Z dielní slovenských značiek a návrhárov si ako prvá vyberala v pondelok trénerka tanca Zuzana. Dnes sa do obchodov s rozpočtom 300 eur vyberie umelkyňa Martina. No svoje nákupy nezačne najlepšie, pretože sa najprv začne obzerať po doplnkoch. "Začínať doplnkami naozaj nie je veľmi šťastné. Áno, sú to pekné kúsky, dali by sa kombinovať s kadečím, ale my ešte nemáme s čím kombinovať. A už by som rád niečo zásadnejšie na tebe videl," povie v úvode stylista Marián Hornyák.

Maťa po chvíli vymení šatky a šály za košele a svetríky, no zo svojho štýlu príliš nevybočí. Opäť bude siahať len po neutrálnych farbách a jednoduchých strihoch. Keď si na seba oblečie voľnú béžovú košeľu, Marián nebude veriť vlastným očiam. "Nie som si úplne istý, či sa pozeráme na to isté. Áno, pekná slovenská čistá košeľa, ale...toto ak má byť ten kúsok, na ktorom máme stavať, tak au! Sa bojím, čo bude ďalej, lebo to nebude vôbec jednoduché," zhodnotí. Ani ďalšie kúsky, po ktorých siahne, ho veľmi neohúria. "Ja som dosť sklamaný. Z toho množstva možností, ktoré nám už len tento obchod ponúka, farby, strihy, kúsky zaujímavé, tak všetko čo ste chytili do ruky, bolo také basicové, základné, nevýrazné...joj, utekajme niečo hľadať. Zatiaľ to nevyzerá dobre," skonštatuje. Ako napokon dopadne tento nákup?

NM - Mata a Marián Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!