Ktorá dáma z Nákupných maniačok sa obliekla najlepšie? Hlasujte za svoju módnu bohyňu!

V obľúbenej šou Nákupné maniačky sme v uplynulých týždňoch mali možnosť vidieť šestnásť rôznych outfitov na štyri odlišné témy. Teraz môžete rozhodnúť, ktorá súťažiaca to zvládla úplne najlepšie!

Obľúbená šou Nákupné maniačky sa v januári vrátila na obrazovky televízie JOJ po takmer piatich rokoch a počas štyroch týždňov vysielania sa tešila veľkej obľube. Týždeň čo týždeň si dievčatá a dámy merali sily v otázke vkusu a taktiež ukazovali, aké poklady majú vo svojich šatníkoch. Finálne outfity jednotlivých súťažiacich si brali na mušku stylisti Marián Hornyák a Mirka Dobiš.

Počas prvého týždňa nakupovali na tému "Prvý dojem v módnej šou" influencerka Rachel, mamička Martina, marketingová manažérka Andrea a teamleaderka Petra. Víťazkou sa stala červenovláska Rachel, no Cena stylistu nebola udelená. Počas druhého týždňa obchody brázdili gymnazistka Sára, asistentka prevádzky Adela, čašníčka Nikoleta a manažérka sociálnych sietí Natália. Svoje outfity skladali podľa zadania "Základné kúsky". Najlepšie to zvládla mladučká Sára, ktorá okrem finančnej výhry získala aj Cenu stylistu.

Tretí týždeň patril téme "Štrik". Rozpočet 300 eur naň míňali speváčka a učiteľka Barbora, redaktorka Jana, študentka Viktória a maliarka Sonja. Víťazkou sa stala Viktória a Cenu stylistu si domov odniesla Jana. Nuž a napokon v štvrtom týždni prišlo zadanie "Slovenské značky a návrhári". Do kúsky od tunajších tvorcov sa zahalili trénerka tanca Zuzana, umelkyňa Martina, živnostníčka Katarína a očná optička Melinda. Najviac svoje súperky a stylistu presvedčila Zuzana. Ktorá súťažiaca sa však obliekla najlepšie podľa vás? Hlasujte za svoju módnu bohyňu v ankete!