Dámy, chcete sa skrášliť umelými mihalnicami? Vizážistka Lucid radí, na čo si dať pozor!

O hviezdnu vizáž súťažiacich v Nákupných maniačkach sa aj v aktuálnej sérii stará šikovná a telentovaná Lucia Sládečková známa ako Lucid. A popri tom, čo dámy líči a češe, pridáva aj svoje tipy a rady. Tentokrát to bolo k umelým mihalniciam.

Vo štvrtok sa do rúk ostrieľanej vizážistky Lucid zverila maniačka Katka, ktorá sa chcele zmeniť na vílu. Avšak, jej tetovaný mejkap, umelé mihalnice a nadpojené vlasy ju trošku potrápili. "Čo sa týka Katky, tak sa mi veľmi ťažko pracovalo, pretože boli tam umelé mihalnice, ktoré znižujú to otvorenie oka, čiže padá to rovno na zreničku. Tetované obočie, tetované pery, nadpojené vlasy...čiže, mne sa veľmi ťažko pracovalo," priznala Lucid.

​Zároveň pripojila aj radu pre diváčky, ktoré by chceli svoj výzor skrášliť umelými mihalnicami. "Čo sa týka 3D mihalníc, tak som v podstate toho názoru, že 3D mihalnice poškodzujú zrak. V druhom rade to vyzerá katastrofálne na očiach, čiže, ak si dať mihalnice, tak ráno nasadiť, večer dať dole a urobiť si správnu hygienu. Čo v Katkinom prípade bolo vidno, že tie riasy sú zanesené, jednoducho sa to odliepa," vysvetlila.

NM 2023 - umele mihalnice Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!