Takúto drámu sme ešte v Maniačkach nemali: Fany po drsnej kritike od Katky skolabovala!

Príjemný deň sa skončil drámou! Nákupná maniačka Fany na svoj súťažný deň asi tak skoro nezabudne. Počas vyhodnotenia sa totiž ocitla pod paľbou drsnej kritiky od stylistky Katky. Stres a tlak sa vyhrotili a mladučká učiteľka sa takmer zosypala.

Porotcov a súperky budú chcieť tento týždeň svojimi outfitmi ohúriť asistentka Katarína, mamička na rodičovskej dovolenke Romana, stylistka Katka, majiteľka obchodu s módou Monika a učiteľka Františka. Svoj nákupný deň mala v utorok práve Fany, ktorá si počas vyhodnotenia zlízla od stylistky Katky poriadne drsnú kritiku.

NM 2023 - Katka a Romana Romana chvíľami neverila vlastným ušiam, keď počúvala kritiku od Katky. Zdroj: TV JOJ

​Prostoreká tmavovláska jej vyčítala takmer všetko. Prinesené husle, na ktoré zahrala, kabelku a náušnice s mušľami i výber sandálok. V topánkach sa jej totiž šmýkalo a prsty jej pretŕčali cez okraj špičky. Katka do Františky hustila dovtedy, kým sa mladá učiteľka takmer nezosypala. "Prepáčte, ale trošku mi prišlo zle. Úplne sa mi zahmlilo pred očami. Točí sa mi v hlave...Stŕpli mi ruky," povedala Fany a odišla zo scény do zákulisia. Tam si sadla na gauč a snažila sa dostať situáciu pod kontrolu.

NM 2023 - Fany kolaps Zdroj: TV JOJ

​Na pomoc jej okamžite pribehla Moňa, ktorá ju šla ratovať. "Ja sa ani nedivím, že tej Fany došlo zle," povedala blondínka. Rovnaký názor mala aj Romana. "Dve Katky si idú na jednej vlnke a úplne ju dali dole, chúďatko. A odpadla z toho, no. Aj ja by som odpadla," zhodnotila mamička na rodičovskej dovolenke. Samotná Katka bola, ako obvykle, úplne nad vecou. Dokonca nerozumela, prečo ju niekto obvinil z toho, že za Františkin kolaps môže ona. "Povedala som len svoj názor a myslím, že z toho nemusí nikomu prísť špatne," uzavrela.

NM 2023 - Fany kolaps Zdroj: TV JOJ

NM 2023 - Fany kolaps Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!